05 June 2016
کانون وکلا به لیست حامیان همایش بین‌المللی قراردادهای بالادستی نفت و گاز پیوست

طی نشست همکاری دبیراجرایی همایش با رئیس هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز:
کانون وکلا به لیست حامیان همایش بین‌المللی قراردادهای بالادستی نفت و گاز پیوست

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه همایش بین‌المللی «بهینه‌ سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز» کانون وکلای دادگستری مرکز به لیست حامیان این همایش پیوست.

این نشست با حضور دکترمحمدمهدی حاجیان، دبیر اجرایی همایش و دکتر امیر حسین آبادی، رئیس هیأت مدیره کانون وکلای مرکز برگزار شد. در این نشست کانون وکلای دادگستری مرکز، به عنوان یکی از حامیان اصلی برگزاری این همایش بین المللی شناخته و بر ضرورت آشنایی و تعامل و فعال شدن وکلای کانون در حوزه حقوق نفت و گاز تأکید شد.
کانون وکلای دادگستری مرکز، به عنوان نهاد صنفی حرفه ای می تواند در ایجاد زمینه همکاری های بین المللی به ویژه همکاری میان موسسه های حقوقی و وکلای سایر کشورها با وکلای ایرانی در زمینه نفت و گاز تأثیر گذار باشد.
مشارکت فعال اعضای هیأت مدیره کانون در این همایش و مشارکت دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی کانون (در بخش فعالیت های پژوهشی) از دیگر توافق های حاصل شده در این نشست بود.
سرانجام مقرر شد وکلای برجسته ایرانی بین المللی به نمایندگی از کانون وکلای مرکز در پنل های سخنرانی همایش حاضر شوند. در پایان این نشست بر ضرورت همکاری آتی میان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه (به عنوان یکی از قطب های مطرح در زمینه حقوق و اقتصاد نفت و گاز) و کانون وکلای مرکز دادگستری (به عنوان مهم ترین مجموعه صنفی و حرفه ای حقوقی ) تأکید شد.

لازم به ذکر است این همایش به مدت دو روز(20 و 21 تیرماه 1395) در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اینترنتی همایش به آدرس ouogc.atu.ac.ir مراجعه نمایند.