معاونان رئیس جمهور و وزیر نفت در افتتاحیه همایش بین‏المللی قراردادهای بالادستی نفت و گاز سخنرانی می‏کنند
09 July 2016

روابط عمومی دبیرخانه همایش بین ‏المللی قراردادهای بالادستی نفت و گاز، سخنرانان مراسم افتتاحیه این همایش را معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه همایش بین‏المللی قراردادهای بالادستی نفت و گاز، شش مهمان داخلی و دو مهمان خارجی در مراسم افتتاحیه این همایش سخنرانی خواهند کرد.

دکتر الهام امین زاده معاون حقوقی ریاست جمهوری، دکتر امیرحسین زمانی نیا معاون امور بین الملل و بازرگانی وزارت نفت، دکتر محسن محبی رئیس مرکز امور حقوقی بین المللی ریاست جمهوری، مهندس علی کاردر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، مهندس سید مهدی حسینی رئیس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی و دکتر امیر حسین آبادی رئیس هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز سخنرانان داخلی مراسم افتتاحیه این همایش هستند.

همچنین دکتر آنا آبو  عضو هیأت علمی دانشگاه استوانگر نروژ و پروفسور اسلاومیر راس یووسکی عضو هیأت علمی دانشگاه کینگز کالج لندن، دو مهمان خارجی هستند که در مراسم افتتاحیه این همایش سخنرانی خواهند کرد و دکتر فیلیپ امدروز اسپید به صورت ویدئو کنفرانس از جمله سخنرانان مراسم  افتتاحیه این همایش خواهد بود.

دکتر حمیدرضا علومی یزدی دبیر علمی و دکتر محمد مهدی حاجیان دبیر اجرایی همایش بین ‏المللی قراردادهای بالادستی نفت و گاز نیز در مراسم افتتاحیه این همایش، گزارشی از نحوه برگزاری ارائه خواهند داد.

علاوه بر این، در روز نخست این همایش بین ‏المللی، دو نشست با عنوان «رویکرد متوازن قراردادهای بالادستی نفت و گاز» و «مدیریت انتقال دانش فناوری و مدیریت تولید صیانتی در صنایع بالادستی نفت» برگزار می‏شود و روز دوم همایش با برگزاری دو کارگاه با عنوان «تحولات قراردادهای بالادستی نفتی ایران» و «اصول قراردادهای بین المللی نفت و گاز با تاکید بر انتقال تکنولوژی» سپری خواهد شد.

شایان ذکر است که بنیاد حقوق ایرانیان، کانون وکلای دادگستری مرکز، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، معاونت امور بین الملل و بازرگانی وزارت نفت و دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس از حامیان برگزاری این همایش بین المللی هستند.

همایش بین‏المللی قراردادهای بالادستی نفت و گاز طی روزهای یکشنبه و دوشنبه 20 و 21 تیر ماه در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‏شود./