محورهای فراخوان همایش بین‌المللی «بهینه‌سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز» اعلام شد
13 April 2016

به گزارش دبیرخانه همایش، نخستین کنفرانس بین‌المللی «بهینه‌سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز» در تیرماه سال جاری به همت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهد شد.

محورهای اصلی این همایش با رویکرد بهینه‌سازی قراردادهای بالادستی، شامل موارد زیر است:

‌1. تبیین رویکرد متوازن در انعقاد قراردادهای بالادستی

2. چارچوب مشارکت شرکت‌های ایرانی

3. اقتضائات و استثنائات قراردادهای بالادستی در میادین مشترک

4. تولید صیانتی از منابع و افزایش ضریب برداشت در طول عمر میدان

5. جذابیت مدل قراردادی جهت سرمایه گذاران داخلی و خارجی

6. چالش‌های انتقال دانش فنی و فناوری

7. بررسی تطبیقی قراردادهای بالا دستی در نظا‌مهای مختلف حقوقی

8. فرصت‌ها و زمینه‌های قانونی، چالش‌ها و موانع قانونی

‌ مهلت ارسال آثار و مقالات به دبیرخانه همایش تا 24 اردیبهشت ماه 1395 تعیین شده است؛ علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://ouogc.atu.ac.ir/ مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است که این همایش در تاریخ 20 و 21 تیرماه 1395 در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهد شد.